© Grafschaft Bentheim Tourismus

Waterpret in Uelsen

Waldbad Uelsen

Het Waldbad

Het overdekte zwembad is niet alleen van buiten een echte eyecatcher. De feloranje 75 meter lange Black Hole glijbaan die futuristisch langs de buitenmuur kronkelt, is een echte blikvanger. Ook het interieur van het zwembad, dat in 2011 werd geopend, oogt fris en modern. Door de grote panoramaruiten en het prachtige uitzicht op de natuur lijkt het zwembad nog groter. 

 

Een hoogtepunt is het leuke kleutergedeelte in de stijl van een jungle. In het 29° warme water in het zwembad en het 32° warme water in het kleuterbad is het heerlijk toeven: een ware oase voor het hele gezin. Met ruime gezinskleedkamers, aparte kleedhokjes en babyverschoonruimtes is dit zwembad ideaal voor jong en oud.

 

Ook sportieve zwemmers komen aan hun trekken. Zij kunnen baantjes trekken in het 25 meterbad en daarna op een ligbedje genieten van een prachtig uitzicht op de natuur. 

 

Actuele informatie en openingstijden vind je hier:www.bnn-graschaft.de

 

Meer informatie vind je hier:

Badesee Wilsumer Berge

Badesee Wilsumer Berge

Een grote recreatieplas met zandstrand, grote waterglijbaan (60 meter lang) en diverse speelmogelijkheden brengt je helemaal in vakantiesferen.

 

Wilsumer Berge Resort, Zum Feriengebiet 1, 49849 Wilsum

tel. +49 (0) 5945 99 55 80

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.