© Grafschaft Bentheim Tourismus

Geschiedenis ontdekken tijdens het wandelen

Grafschafter Spurensuche

Tijdens het spoorzoeken in het Grafschaft, de 'Grafschafter Spurensuche', kun je over een totale lengte van meer dan 320 km bewegwijzerde routes kennismaken met het veelzijdige landschap, de historie en de cultuur van Grafschaft Bentheim. De hoofdroute is de historische en meer dan 150 jaar oude route 'In de voetsporen van de Podagristen'. Deze 80 km lange route verbindt het kuuroord Bad Bentheim met Coevorden en loopt dwars door Grafschaft Bentheim. 

Naast de langeafstandswandelroute maken 15 dagtochten, die door alle steden en gemeenten in Grafschaft Bentheim lopen, het aanbod compleet. Elke tocht staat in het teken van een bepaald thema dat de landschappelijke, culturele en historische bijzonderheden van de regio behandelt. Onder het motto 'Spoorzoeken' wandel je op alle routes 'In het spoor van…'

Het kaartmateriaal met alle dagtochten door Grafschaft Bentheim is verkrijgbaar bij Uelsen Touristik.

 

 

 

De dagtochten door de gezamenlijke gemeenschap van Uelsen

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.