Campings & camperplaatsen

Outdoor-Fans

Best zufrieden

Hoor je dat? Nee. Dan bent u waarschijnlijk in Uelsen, waar rust en stilte de vaak luide achtergrondgeluiden van het dagelijks leven vervangen. Of je nu "back to the roots" wilt gaan kamperen in een tent met een luchtbed, een slaapzak en een zaklamp, of dat je de voorkeur geeft aan de luxe versie, kortweg "glamerous camping": In Uelsen komen natuurliefhebbers aan hun trekken - voor weinig geld en hoge kwaliteit.
 
Rits je tent uit, luister naar het getjilp van de vogels en vang met een glimlach de eerste zonnestralen op je gezicht, of neem met vrienden of familie plaats op de gezellige veranda van een van de stijlvolle kampeeraccommodaties in de Wilsumse bergen, waar het je aan niets ontbreekt: Dat is vakantiegevoel - al is het maar voor een lang weekend. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beetje savannegevoel? Maak je geen zorgen: een brullende leeuw staart je natuurlijk niet plotseling in de ogen. Maar een safaritent als deze belooft een beetje overeenkomstige flair. Het belooft vooral een perfecte mix voor wie dat kampeergevoel wil krijgen, maar minder minimalistisch en dichter bij de natuur wil staan met eigen sanitair en gezellige bedden. Wie liever Scandinavisch-modern is, komt hier ook aan zijn trekken - en heeft dankzij de vele vensterpuien van de romantische houten hutten zelfs een sfeervol uitzicht op de kleurrijke avondlucht.
 
Voor de reizende kampeerders, namelijk de bezitters van een "eigen rollend huis", zijn er natuurlijk even comfortabele camperplaatsen in de gemeente Uelsen.
 
Het is maar goed dat kampeerders meestal leergierig en flexibel zijn, want heel dicht bij Uelsen ligt Nederland, waar je in een leuk café of kaaswinkel snel "gezellig" kunt zitten en een andere cultuur op je kunt laten inwerken. Als u echter liever dicht bij uw camping blijft, biedt vooral de Wilsumer Berge prachtige wandelroutes, activiteiten zoals klimmen, boogschieten, animatieprogramma's, balsportvelden, fietsverhuur, een zwemmeer met strand en nog veel meer. U kunt ook langskomen als gast en deelnemen aan de activiteiten als u geen accommodatie heeft geboekt. Het meer is ook open voor het publiek en is een populaire bestemming voor ons Uelsers.
 

De camperplaats am Waldbad

De camperplaats in Uelsen

Uelsen biedt haar vakantiegangers een moderne camperplaats in de directe nabijheid van het vakantiegebied. In het gebied met vrij uitzicht op de natuur kunnen het hele jaar door 13 campers geparkeerd worden. Twee plaatsen zijn 12 m lang en de overige 11 plaatsen hebben een lengte van 10 m. De breedte van de plaatsen is 6 m. De stacaravans kunnen maximaal vijf dagen op de staanplaats staan. In de directe omgeving is een drinkwater- en sanitairstation aanwezig. Daarnaast kunnen vakantiegangers op de camperplaats gratis gebruikmaken van wifi. Het is niet mogelijk om stanplaatsen te reserveren. Meer informatie en prijzen vindt u hier.

 

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.