Grenzenlose Grafschaft

klas 5 tot 9

Programma's aangeboden door de Jeugdherberg Uelsen & Lucky Guides

Grenzenlose Grafschaft

Programma van het schoolreisje:

Dag 1: ´s ochtends: aankomst. ´s middags: door middel van gezamenlijke oefeningen worden oplossingen bedacht en gewerkt aan het vertrouwen in elkaar.

Dag 2: de hele dag: bij het klimmen ontdekken de leerlingen waar hun grenzen liggen en hoe ze deze kunnen verleggen. Op deze manier kan het gevoel van eigenwaarde worden versterkt. Tijdens de puzzeltocht worden de communicatieve vaardigheden van de leerlingen op de proef gesteld.

Dag 3: de hele dag: samen de finish bereiken. Om de teamgeest nog verder te versterken, peddelen de deelnemers in kano´s over de rivier de Vecht en het Vechtmeer. Aansluitend is er gelegenheid voor een wandeling door Nordhorn.

Dag 4: de hele dag: tijdens bouwoefeningen wordt aandacht besteed aan het zelfoplossend vermogen en de creativiteit. Om de beurt maken de leerlingen kennis met de techniek van het boogschieten en komen zij meer te weten over boogschieten als wedstrijdsport.

Dag 5: na het ontbijt gaat de groep weer huiswaarts.

5 dagen vanaf 225,00 € p.P.

Uw contactpersoon

Luise Brink

Leiding jeugdherberg

  • Waldjugendherberge Uelsen - Linnenbachweg 12 - 49843 Uelsen

  • 00495942 718

  • 0049174 2110827

    (Kontakt per SMS, kein Whatsapp möglich)

  • jugendherberge@uelsen.de

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.